• All-Rounders yrityksenä

Your vision is our mission

Olemme yrittäjyyteen vannova yritys, jonka tavoitteena on asiakkaiden visioiden toteuttaminen. Olipa kyseessä yksittäinen palvelu tai pidempi kumppanuus, syvennymme aina asiakkaamme liiketoimintaan. Meillä on aito ymmärrys rakentaa toimivia prosesseja ja palvelukokonaisuuksia, jotka vapauttavat asiakkaan keskittymään omaan liiketoimintaansa.

All-Rounders yrityksenä

Yrityksemme alkutaipaleella teimme porukalla pitkiä työpäiviä, monien eri tehtävien parissa. Opimme, mistä on kyse ja saimme homman toimimaan. Tänäkin päivänä yrityksen perustajat tekevät tarvittaessa kaikkea, siihenhän nimessämme oleva termi all-rounder viittaa.

All-Rounders perustettiin vuonna 2012 viiden ystävän toimesta. Yritys aloitti toimintansa kuljetusalalla vuokraamalla omaa työaikaa suorittaen muun muassa iltajakeluita, jotka pian muuttuivat päivä- ja iltajakeluiksi. Kuljetusalalla jakelut laajenivat monien alihankkijoiden kautta sekä uusien yhteistyökumppaneiden ansiosta. Vuoden 2018 lopussa yhteistyökumppanimme kaikki yksityisjakelut pääkaupunkiseudulla hoidettiin kauttamme ja vuonna 2019 he ulkoistivat kaikki pääkaupunkiseudun pakettiauto jakelut All-Roundersille.

Vuoden 2013 aikana yritys laajeni myös siivousalalle linja-autojen siivouksen myötä. Pian tämän jälkeen vastuumme linja-autojen vuorokausihuolloista laajenivat useille pääkaupunkiseudun bussivarikoille. Ostamamme siivousyhtiön ansioista siivouspalvelumme laajenivat vuonna 2017 linja-autojen vuorokausihuolloista ylläpito- ja erikoissiivouksiin. Laajensimme siivouspalvelumme kattamaan myös Tampereen kohteita. Vuoden 2019 alussa linja-auto siivouspalvelumme laajeni myös Kotkaan.

Nykyään yritys työllistää suoraan ja välillisesti noin 150-200 henkilöä, ja toimii niin kuljetuspalveluiden, siivouspalveluiden kuin tukkukaupan parissa.

Arvomme

 • Arvo

  Dynaaminen

  Liikumme, muutumme ja kehitymme jatkuvasti. Haluamme auttaa asiakkaitamme epäröimättä. Siksi tartumme töihin heti ja tarvittaessa muutamme omaa toimintaamme nopeasti.

 • Arvo

  Kehittyvä

  Sitoudumme jatkuvaan kehittämiseen. Uudistamalla toimintamalleja, kehittämällä uusia ja kouluttamalla työntekijöitä aktiivisesti.

 • Arvo

  Yrittäjyys

  Me uskomme yrittäjyyteen ja siksi omistajamme ovat edelleen mukana All-Roundersin päivittäisessä toiminnassa. Kannustamme mukaan partnerimalliimme, joka mahdollistaa yrittäjyyden.

 • Arvo

  Vastuullisuus

  Ymmärrämme vastuumme ympäristöä, työntekijöitä ja asiakkaita kohtaan. Tarjoamme työntekijöillemme lakia noudattavan työpaikan ja tartumme rohkeasti ympäristöä säästäviin mahdollisuuksiin ja toteutamme sen mitä olemme luvanneet asiakkaillemme.

All-Rounders logo

Kuinka voimme palvella?

Meille kohteesi ei ole liian pieni tai suuri. Rakennamme tarvitsemasi palvelukokonaisuuden tai palvelemme kertaluontoisesti, olipa kyseessä siivous, kuljetus tai kiinteistöhuolto.

Ota rohkeasti yhteyttä! Me otamme haasteen vastaan.

info@all-rounders.fi

Ota yhteyttä

Aihe